Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

Rendelés/Vásárlás

A kosárban lévő termékek megvásárlásához a kosár oldalon található „Tovább a pénztárhoz” gombra  vagy az oldal fejlécében található kosár ikonra állva megjelenő   „Pénztár” gombra kell rákattintani, ahol az alábbi lépéseken haladhat végig a vásárló:

  1. Bejelentkezés (opcionális)
  2. Szállítási mód kiválasztása
  3. Szállítási és számlázási cím megadása
  4. Fizetési mód kiválasztása
  5. Megrendelés adatainak egyeztetése és véglegesítése megjegyzés megadási lehetőséggel
  6. Megrendelés elküldése

A megrendelés során megadott adatok helyességét a pénztár oldalon folyamatosan ellenőrizheti.

A megrendelésről 1 órán belül e-mailen visszaigazolást küldünk. A visszaigazolás megérkezése az ajánlatot elfogadó jognyilatkozatnak minősül.  Amennyiben nem kapta meg a rendelésről szóló visszaigazoló e-mailt, akkor ellenőrizze a spam mappát, és a rendelés során megadott e-mail címet. Ha a visszaigazoló e-mailünket nem találja, akkor vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Amennyiben rendelését véglegesítette, és a megadott adatokban hibát fedez fel, akkor a lehető legrövidebb időn belül kezdeményezze a rendelés módosítását ügyfélszolgálatunknál. A hibás rendelés módosítását a regisztrációkor megadott e-mail címről küldött levéllel vagy telefonhívással jelezheti ügyfélszolgálatunknak.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9:00 - 17:00 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időponton kívül is van lehetőség rendelés feladására. Amennyiben a vásárló rendelése a munkaidőn túl érkezik, akkor az a következő munkanapon kerül feldolgozásra.

Fenntartjuk a jogot a már rögzített megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Erre viszont kizárólag a vásárlóval történő egyeztetést követően kerülhet sor. 

Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, a beszállító, vagy rajtunk kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A termék képei illusztrációk, melyek eltérhetnek a valóságtól.

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik.

Fizetés

A vásárlás összegének kiegyenlítése utánvéttel (készpénz és bankkártya) a futárnál és üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával tud fizetni.

Utánvét

Utánvétes fizetésre futárszolgálattal történő kiszállítás esetén van lehetőség. A futárnál készpénzzel és bankkártyával fizethet.

Utánvét díjak: 24 999 Ft-ig     +290 Ft

                       25 000Ft-ig       +350 Ft

                       100 000Ft-ig     +490 FT

                       150 000Ft-ig     +650 Ft

                       499 999Ft-tól     A beszedett érték 1%-a!

Személyes átvétel boltunkban

Üzletünk címe:

X-TÉ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
3400 Mezőkövesd, Budai Nagy Antal út 24.

Szállítás

Házhoz szállítás esetén a  GLS Futárszolgálat a partnerünk.

Az Ön által megrendelt termékeket a GLS szállítja ki Magyarország területére az Ön által megadott szállítási címre.

Teljesítési határidő

A megredelt terméket  a számla kiállítását követően  ,e-mailben értesítjük vevőinket a csomag feladásáról és  a várható kézbesítési idejéről! 

A kiszállítás történhet szombat és vasárnap kivételével a hét bármely munkanapján. 

A szállítást szállítási költség terheli, mely 24 999Ft megrendelés összegig egységesen 2190 Ft!

25.000Ft feletti rendelés esetén egyedi szállítási díjat és árajánlatot adunk! 2 munkanapon belül emailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy csak a magyarországi szállítási címmel leadott rendeléseket tudjuk teljesíteni!

Kiszállítás súlykorlátja 40 kg, az e fölötti csomagokat megbontjuk és több csomagként küldjük, csomagok számától függően számlázzuk.

A GLS Futárszolgálat esetén a csomagok kézbesítését munkanapokon 08:00 - 17:00 között kíséreli meg. A már feladott küldemények hollétéről, átvételéről a csomagküldő szolgálatnál lehet érdeklődni, egyeztetni:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

A futár a kiszállítást két alkalommal is megkísérli, amennyiben a kézbesítés sikertelen, a helyszínen értesítést hagy. Ha az ismételt kézbesítés sem jár sikerrel, akkor az értesítő szerint a megrendelt termék visszaszállításra kerül üzletünkbe.

A Megrendelő a rendelés leadásakor a megjegyzés mezőbe feltűntethet a kézbesítő számára fontos információkat (pl.: fehér ház, kék kerítéssel). 

 

Átvétel

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. A csomag átvételekor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. A jegyzőkönyv hiányában sem a futárszolgálat, sem az X-té Kft. nem tudja a sérült csomaggal kapcsolatos reklamációt elfogadni.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadod a X-TÉ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. áruház általános szerződési feltételeit.